NEKOLIKO GODINA RANIJE

April 17, 2007 @ 1:50 am

Poštovani, ispred vas nalazi se scenarij za prvi hrvatski kratkometražni sci-fi s jakim elementima swinga, čije će snimanje krenuti početkom ljeta.

NEKOLIKO GODINA RANIJE

TELOP: “Ta Hrvatska jedna je od zemalja s najvećim zalihama pitke vode u svijetu! U tu zemlju trebali bi hitno uvesti demokraciju! Nađite mi tu Hrvatsku na karti svijeta. Mislim da se nalazi negdje u Rusiji…”  - američke predsjednica Jenna I Barbara Bush, u neformalnom razgovoru prilikom nedavne posjete Coca Coli - Atlanta, Georgia.

1. EXT. ZAGREB. NOĆ.
Zagrebačka katedrala. Desni toranj je u potpunosti srušen. Na lijevom tornju nedostaje desteak metara gornjeg dijela. U pozadini vidimo kako, na nekoliko mjesta, bukte snažni požari. Sablasnu tišinu narušava tek pokoji hitac iz vatreneog oružja.  Zvučno, radi se o vrlo zastarjelom oružju. [Čak bi se I partizani tog zvuka posramili]

Kamera se sporo počne spuštati, pa uskoro u forplanu otktije golemu američku zastavu koja vijori na vjetru. Kad zastava prekrije cijeli kadar, shvaćamo kako na dijelu zastave gdje inače stoji 50 zvijezda, sada stoji Union Jack! Tada, nakratko, čujemo kombinaciju himni The Star-Spangled Banner I God Save the Queen, u izvedbi Jimija Hendrixa I Sex Pistolsa.

2. REKLAMA/TELEVIZIJSKI PRIJENOS.

Gledamo posljednjih desetak sekundi reklame za Coca Cola Water. Packshot I slogan: “S netaknutih ličkih prirodnih izvora. Svijet je prepoznao kvalitetu! – Coca Cola Water.”

Kad reklama završi vidimo novinarku-reporterku, snimljenu u klasičnom televizijskom bližem planu. U donjem desnom kutu pojavljuje se logotip FOX NEWS, koji je ispisan fontom SKY NEWS-a, a ispod novinarke vidimo sljedeće podatke: IRENA TOTIĆ – live from Zagreb, Croatia. U gornjem lijevom  kutu vijori mutacija američke I britanske zastave, opisana vrlo podrobno u prethodnoj sceni. Ispod zastave piše “Battle for Croatian Freedom”.

NOVINARKA [engleski, s jakim južnoslavenskim naglaskom, šapće]:
Krvavi dan u glavnom gradu Hrvatske. Dvadeset osoba je poginulo, a sedamdesetak ih je ranjeno, u napadu poludjelih hrvatskih terorista na šoping centar u samom srcu Zagreba. Poginula su i tri saveznička vojnika. Od večeras ponovo je uveden I policijski sat. Zato I šapćem.

Kamera počne voziti unazad, pa uskoro vidimo kako ovo javljanje gledamo na tv ekranu ultramodernog prijamnika iz bliske budućnosti. Tijekom cijelog novinarkinog javljanja čujemo lavež psa.

3. EXT. ISPRED PRODAVAONICE S TELEVIZORIMA. NOĆ.

Kad se kamera još više izvuče, vidimo gomilu televizora u izlogu dućana, a na svakom je ista slika – novinarka FOX-a se javlja uživo.

Kad kamera još više ode unazad, shvaćamo da novinarka vrši javljanje upravo ispred tog dućana. Ispred nje vidimo kamermana I tonca, a sa strane je parkiran kombi na kojem velikim slovima piše FOX NEWS. U kombiju vidimo vozača koji lista novine.

NOVINARKA:
Istovremeno, cijena jednog galona pitke vode popela se na vrtoglavih devet dolara I pedeset četiri centa. Čelnici kartela “Nekoliko Sestara”, a osobito predsjednici tvrtki Standard Water I British Water izjavili su kako bi bilo nužno…

OFF [prodoran muški glas]:
Kurvo anglosaksonska!!!

Novinarka pogleda u stranu. Na njezinom licu odražava se šok I nevjerica.

ZATAMNJENJE.

4. ŠPICA

naslov filma: NEKOLIKO GODINA RANIJE

5. EXT. ISPRED PRODAVAONICE S TELEVIZORIMA. DAN.

Sunčano jutro. Novinarka Irena Totić, nekoliko godina ranije, nekoliko godina mlađa, nekoliko godina ljepša, stoji ispred prodavaonice s televizorima. Gleda u izlog. Tamo vidimo gomilu televizora iz današnjeg vremena, a na svakom je ista slika – javljanje neke novinarke FOX-a iz Iraka. Na ekranu, osim njezinog live javljanja, vidimo tekuće probleme iz Iraka – bombaš samoubojica, krv preminulih na ulici, uobičajeni sprovod, Bush I Blair razgovaraju na nekom imanju, demonstracije itd.

Uskoro joj priđe mladić I poljubi je u usta. To je Marko, koji ispod ruke drži kutiju s društvenom igrom Risiko. Odjeven je u kratke skate hlače I kariranu košulju, kratko je podšišan, sa štreberskim naočalama na glavi, star kao I Irena, a to znači cca. 25 godina.

MARKO:
Idemo?

IRENA [ne skida pogled s ekrana]:
Čekaj malo…

Neko vrijeme još Irena gleda u reportažu s Fox newsa. Uskoro ispred dućana začujemo off.

HRVOJE [off]:
Kurvetina anglosaksonska! Jebo ti Pulitzer mater!!!

Irena I Marko okrenu se iza sebe. Tamo stoji Hrvoje. Deblji tip, s dredlocksima u kosi, istih godina kao Marko I Irena. Odjeven je u majicu na kojoj naziremoo  George Busha odjevenog u SS uniformu, a preko toga ima laganu ljetnu komandosicu na čijim rukavima se ističu različiti prišivci [vijetnamska zastava, iranska zastava, logotip grupe The Clash, kao i razni anarhistički simboli].

HRVOJE [gleda u televizor u izlogu]:
Majku im jebem imperijalističku! Nas ne bi tako lako sjebali!

IRENA:
A zašto bi uopće nas išli sjebavat?

HRVOJE:
Objasnit ću ti…

Hrvoje poljubi Irenu u usta.

HRVOJE:
Ajmo…

Na tv prijemniku počinje reklama za Coca Colu. Trojka odlazi na drugu stranu ulice. Tamo se nalazi omanji park.

6. INT. PARK. DAN.

Trojka sjedi za stolom u parku. Uokolo mlade majke šeću malu djecu I male pse. Čuje se ptičice, kako emotivno pjevaju na rasvjetalim granama. Na susjednom stolu sjede umirovljenici I pošteno igraju belu. Naša trojka već neko vrijeme igra Risiko. Na stolu je I litra crnog vina. Hrvoje stoji najlošije.

HRVOJE:
Jebotepas, opet ću ispušit! Irena, zašto ne pristaneš na grupnjak? Ne grupnjak kao iz pornića. Konzervativni grupnjak… Please…

IRENA:
Hrvoje, prošli smo to! Ne pali me nikakav grupnjak, threesome, double penetration itd. Za grupnjak, od troje ljudi, moraju barem biti dvoje za! Kako si ti jedini za, a Marko I ja protiv – ništa od toga!

HRVOJE [Marku]:
A ti isto, koji ti je kurac? Ne pali te grupnjak, lagani swing? Šta si gay?

MARKO:
Ne! Baš zato što me ne pali kombinacija dva muškarca I jedne žene, znači da nisam gay! Gadi mi se prisustvo drugog golog muškarca u krevetu, a sve to znači da bi upravo ti, ako te sve to toliko pali, mogao biti gay!

HRVOJE [glumi da je zabrinut]:
Jebote! Pa možda I jesam…

IRENA:
Bravo Marko.

HRVOJE [cinično]:
Bravo Marko! He, he… Njega više voliš, ha?

IRENA:
Ne. Podjednako vas volim. On je lud, a ti si budala.

HRVOJE:
Ja sam budala? Jebote, daj vidi sebe! Već dvije godine igramo ovaj Risiko kako bi pobjednik od nas dva imao seks s tobom. To je bio tvoj prijedlog! Ako sam ja budala, a Marko lud, onda si ti jebeno bolesna!

Hrvoje pomakne svoju figuricu na Risiku, negdje u području Louisiane. Bijesan je.

HRVOJE [sam sebi, gledajući u kartu svijeta, prema Sjevernoj Americi]:
Jebo vam pas mater imperijalističku! Da nas napadnete, prvi bi vam uzvratio! Svim raspoloživim sredstvima! Makar imao samo sjekiru!

IRENA:
E, da… Nisi mi objasnio zašto bi nas napali?

HRVOJE:
Zbog tog što ti nećeš grupnjak! Anglosasi su jebeno osjetljivi na to! Ne znam zašto bi nas napali. Objasni ti meni! Ti hoćeš biti novinarka, a ne ja!

IRENA:
Ha, ha. Pa ti studiraš povijest, ti bi trebao imati neku teoriju o mogućem napadu.

HRVOJE:
Studiram povijest, a ne budućnost!

MARKO:
Zbog vode.

IRENA:
Kak zbog vode?

MARKO:
Irenice, mi smo među top ten zemalja po zalihama pitke vode. Pitke vode je sve manje. Kužiš? Irak je treća zemlja po zalihama nafte, nafte je sve manje… Kužiš?

IRENA:
Daj, molim te! Pa ne mogu tek tako…

HRVOJE [vrlo samouvjereno]:
E, to sam ja mislio! Zbog vode!

MARKO:
Kako ne bi mogli? Kako su u napali Irak? Kao zbog Saddama koji je, kao diktator I ima neko, kao opasno oružje. Jest da je ovaj bio diktator, ali ubio je u 15 godina ipak manje ljudi nego što ih je poginulo otkada su oni tamo.

HRVOJE:
A to opako zabranjeno oružje nikad nisu našli!

MARKO:
E, sad kad dođe problem s nedostatkom pitke vode, na scenu stupaju oni I izvrše okupaciju, a svijetu objasne da to čine jer ovdje ne poštujemo prava… Šta ja znam…

HRVOJE:
Homoseksualaca!

MARKO:
Recimo… Homoseksualaca, crnaca, žena I Židova. Onda, namjerno, velike naftne kompanije, u našem slučaju velike vodene kompanije iz Londona I New Yorka, koje zapravo vladaju svijetom I koje zapravo postavljaju američkog predsjednika na vlast, postave na vlast crnkinju Židovku koja je lezba. I eto problema.

HRVOJE:
Dovoljno je da Fox kamerama zabilježi samo jedan napad u Zagrebu na klub u kojem se okupljaju crne gay Židovke, pa počne sranje. Cijeli svijet misli da mi maltretiramo crne gay Židovke!

IRENA:
Vi stvarno niste normalni! I uopće, gdje je u Zagrebu mjesto na kojem se nalazi takav klub?

MARKO:
Irenice, kako si ti naivna. Oni će ga izmisliti.

HRVOJE:
Kao što su izmislili I Saddamovo tajno oružje! Dalje je samo sve stvar dobrog marketinga…

IRENA:
E, stvarno pretjerujete! Pa svijet bi reagirao. I, osim toga, tada ćemo već biti u Europskoj uniji.

HRVOJE:
Kad mi I Srbi uđemo u EU, sve će se to raspast - za dva dana! Neće više tada biti Europske unije.

IRENA:
Ma brijete bezveze.

7. EXT. PARK. NOĆ.

Trojka je još uvijek u parku. Igra Risika nastavila se do dugo u noć. Na stolu su tri prazne boce crnog vina I tri prazne kutije od pizza. Hrvoje otvara četvrtu litru. Svi troje poprilično su pripiti. Osim njih, sada je u parku gomila drugih mlađih ljudi, raspoređenih po klupicama. Piju alkohol, puše hašiš, slušaju glazbu I neobavezno razgovaraju u vrlo dobrom raspoloženju.

HRVOJE:
Jebote, igramo već deset sati. Ovako dugo nismo nikad igrali.

IRENA:
Mislilm da nismo. I mislim da više ne mogu, jer ću poluditi od ove glupe karte svijeta.

Irena uzme vino I trgne zavidan gutljaj.

MARKO:
Je, pa šta ćemo sad?

IRENA:
Nemam pojma…

HRVOJE:
Nema još pobjednika… Ti nećeš grupnjak… Stvarno ne znam.

IRENA [popije još jedan gutljaj vina]:
Tko kaže da neću?

Hrvoje je oduševljen. Marko je zbunjen. Šutnja traje neko vrijeme.

HRVOJE [pogleda na sat]:
Konačno! Ovaj datum ću zapamtiti! 28.5. 2007! Deset sati I četiri minute!

Trojka uskoro napušta park. Zagrljeni odlaze Iz vidokruga.
Naposlijetku vidimo total parka s gomilom dobro raspoloženih ljudi.

ZATAMNJENJE.

8. EXT. PARK. NOĆ.

Isti park nekoliko godina kasnije. Nasred parka stoji izgoreni automobil, a svuda uokolo je gomila smeća. Tlo u parku je razrovano, uništeno I izgaženo, a nigdje uokolo nema živih bića.

Uskoro, u kadru se pojavi živo biće. Radi se o malom psu lutalici koji se došeće do spaljenog automobila. Začuje se glas iza automobila.

OFF [vikanje šapatom]:
Marš! Pas, jebote pas te jebo, makni se!

Iza spaljenog automobila vidimo Hrvoja I Marka, kako sjede naslonjeni na njega. Nekoliko godina su stariji, nekoliko godina su ružniji. Odjeveni su identično kao i nekoliko godina ranije, tako da sada izgledaju kao totalni klošari. Jadno I bijedno. Marko u ruci drži pušku M-48. Hrvoje pokušava otjerati psa koji ih je nanjušio. Hrvoje u ruci ima prastaru bombu.

MARKO:
Pozovi ga ovamo.

Hrvoje mahne psu I ovaj odmah dođe do njih. Stane I glasno diše, gledajući u njih dvojicu.

MARKO:
Jesam ti rekao? Daj mu malo onog kruha. Vidiš da umire od gladi.

Hrvoje izvadi kruh iz džepa I daje ga psu koji ga odmah zagrize. U zadnji trenutak Hrvoje mu istrgne polovicu iz usta I on je halapljivo pojede. Potom pogleda u psa I počne ga maziti po glavi.

HRVOJE:
Kak znaš da će baš biti tu?

MARKO:
Rekao mi Žac, vozač - naš čovjek. On fura kombi za imperijaliste. Pradeda mu je bio narodni heroj u drugom svjetskom.

HRVOJE:
Partizan?

MARKO [cinično]:
Ne. Nijemac…

HRVOJE:
Stvarno ćemo je koknut?

MARKO:
Da! I to baš ovdje! U ovom parku! Ne jebem živu silu.

HRVOJE:
A da razmislimo još malo? Mislim ovaj park nam znači neki kurac. Tu smo igrali Risiko više od dve godine. Tužno je to, jebiga…

MARKO:
Ne. Nema šanse! Ubio bih I tebe i sebe da puknemo kao ona. Ubit ćemo svakog izdajnika! Makar voljeli Irenu najviše na svijetu – ona je izdajnik!

HRVOJE:
Pa mora tako raditi! Tako su joj rekli Ameri!

MARKO:
Ništa se ne mora. Ako joj je glupa karijera važnija od ovog jadnog naroda, onda zaslužuje smrt!

HRVOJE [gleda na sat]:
Pazi… Nevjerojatno… Danas je dan našeg prvog swinga s njom. 28.5! Koliko je prošlo? I kad smo je uopće zadnji put vidjeli uživo?

MARKO [uperi pušku prema Hrvoju]:
Prestani! Nećeš me nagovoriti da je poštedimo!

HRVOJE:
Jebiga, emotivan sam. Rak-riba…

MARKO:
Budi razuman…  [zamisli se] Stvarno, kad smo je zadnji put vidjeli, a da nije bila na ovom sranju od televizije?

HRVOJE:
Ma prije pun kurac. Tiho… Evo ih…

Preko puta parka, ispred prodavaonice s televizorima dolazi ekipa Fox Newsa, s kombijem. Irena, kamerman I tonac izlaze van, dok vozač ostaje u kombiju. Vozač pogleda prema parku, kimne glavom, a onda uzme novine I počne ih listati. Vani se postavljaja kamera i mikrofon. Pas počne lajati. Hrvoje I Marko gledaju u psa. Ne znaju što učiniti. Zbunjeni su.

9. EXT. ISPRED PRODAVAONICE S TELEVIZORIMA. NOĆ.

Slušamo razgovor kamermana I tonca s Fox Newsa, u off-u. Tijekom cijelog razgovora mi gledamo Irenu kako zamišljeno gleda prema parku.

KAMERMAN [off]:
Šta ćemo s tim psom? Ameri će popizdit. Jebat će nam mater zbog psa.

TONAC [off]:
Šta da radim s psom? Da ga ubijem? Očistiti ću poslije zvuk. Imam sad neki super program. Bratić mi je posalo…

KAMERMAN [off]:
Onaj iz Amerike?

TONAC [off]:
Da.

KAMERMAN [off]:
Šta su ga pustili iz zatvora?

TONAC [off]:
Ma da… Sad su se okomili na američke Srbe. Mislim da će ovih dana napad na Srbiju. I tamo su provalili vodu.

KAMERMAN [off]:
He, he. Srbi… Tako im I treba. Jesmo spremni?

TONAC [off]:
Aha…

KAMERMAN [off]:
Irena, spremni smo.

IRENA:
Krvavi dan u glavnom gradu Hrvatske. Dvadeset osoba je poginulo, a sedamdesetak ih je ranjeno, u napadu poludjelih hrvatskih terorista na šoping centar u samom srcu Zagreba. Poginula su i tri saveznička vojnika. Od večeras ponovo je uveden I policijski sat. Zato I šapćem. Istovremeno, cijena jednog galona pitke vode popela se na vrtoglavih devet dolara I pedeset četiri centa. Čelnici kartela “Nekoliko Sestara”, a osobito predsjednici tvrtki Standard Water I British Water izjavili su kako bi bilo nužno…

OFF [prodoran muški glas]:
Kurvo anglosaksonska!!!

Vidimo Marka u parku. Stoji iza automobila s puškom uperenom prema Ireni. Hrvoje drži bombu u ruci. Istovremeno se otvaraju vozačka vrata Foxovog kombija. Vozač Žac izleti sa zoljom I okine laserski hitac u park. Pogađa točno u spaljeni automobil. Marko I Hrvoje se razlete u dijelove, a okolno dreveće se zapali.

Sve to gledatelji imaju prilike vidjeti u live prijenosu na Foxu. Neko vrijeme još gledamo park u plamenu, kao I različite dijelove Hrvojevog I Markovog tijela razbacanog po tlu, a tu su I ostaci malog psa.

U televizijski kadar uletava Irena, tako da joj je park u pozadini. Začuje se sirena kola hitne pomoći.

IRENA [u vidnom šoku je]:
Kao što vidite, poludjeli teroristi ne štede niti nas, novinare! Sva sreća da smo dobro pripremljeni I za ovakve situacije. Uživo iz Zagreba, za Fox News, Irena Totić.

Kamera se isključuje.

10. EXT. PARK. NOĆ.

Vidimo tri para nosila na podu. Na prvima su Markovi ostaci, na drugim su Hrvojevi, a na trećim ostaci malog psa. Kako su u tijela raskomadana, bolničari su ih složili kako bi inače bila složena, da nisu raskomadana.

Irena suznih očiju gleda u Markovu I Hrvojevu glavu. Uokolo vidimo gomilu savezničkih vojnika, oklopna vozila I bolničare. Tu su I neki tipovi u odjelima.

Žac dolazi do Irene.

ŽAC:
Jebena reportaža. Uspjeli smo, ha?

Irena ne odgovara. Žac se zagleda u nju I shvati da plače.

ŽAC:
Šta ti je?

IRENA:
Znala sam ih. Zašto mi nisi rekao tko su?

ŽAC:
Je, otkud ja znam ih ti znaš?

Žac još neko vrijeme gleda u Irenu, koja plače. Sve je više suza na njezinim obrazima

ŽAC:
Ma boli te kurac, dobit ćeš Pulitzera za ovu reportažu!

U tom trenutku dolaze dva tipa u odjelima do Irene. Ispod njezinih obraza stavljaju čaše u koje se slijevaju suze. Sve je više suznih kapi u čašama.

KRAJ.

PILOTI SU PRECIJENJENI!!!

April 11, 2007 @ 11:23 pm

Prije točno 20 dana poslao sam omanji paketić u glavni grad Makedonije, iz pošte u Jurišićevoj ulici. Nakon što sam predao omanji paketić djelatnici na šalteru pošte u Jurišićevoj ulici, upitao sam je za koliko dana bi omanji paketić mogao stići u glavni grad Makedonije. Ona mi je odgovorila kako bi taj put mogao trajati najviše sedam dana. Super, mislim si ja… U slučaju da malo i zakasne, nije nikakava frka, jer paketić mora biti dolje najkasnije za 22 dana!

Danas, 20 dana nakon predaje malog paketića na šalteru pošte u Jurišićevoj ulici, dobio sam zastrašujuću dojavu iz glavnog grada Makedonije o tome kako mali paketić još uvijek nije stigao tamo [gdjeee vječnooo sunceee sjaaaa-aaaa!!!] Što sad? Dođavola!!! Jedina olakšavajuća okolnost kod malog paketića jest da njegov sadržaj imam u većim količinama kod sebe, tako da nije problem ponovo poslati mali paketić. No, veliki je problem u odgovoru na pitanje “Kako da mali paketić stigne u glavni grad Makedonije za 24 sata?!”

Raspitao sam se kod nekih mudrih ljudi što učiniti u ovoj bezizlaznoj situaciji. Odgovora je bilo raznih, od “pošalji to mailom”, preko “ma boli te kurac”, pa sve do “daj pilotu na aerodromu”. Ovo s pilotom na aerodromu mi se jako svidjelo, pa sam nazvao iskusnog kolegu koji zna sve pilote na svijetu. Rekao mi je kako nema nikakve frke, nazvat će sad frenda pilota koji leti sutra u Makedoniju, ja trebam samo doći do aerodroma i predati mu paket, i sve je rješeno.

Onda sam sjeo i počeo razmišljati… Mislim si - pa ne mogu samo tako doći na aerodrom i dati pilotu omanji paketić - “Ej bok stari! Čuj, doći će dolje na aerodrom taj i taj lik, i uzeti ovaj paketić, evo ti i deset kuna za kavu. Sretan put!” Ne mogu! Ipak, to je pilot! Ne predajem paketić vozaču busa za Garešnicu, već pilotu! Kad mi je napamet pao vozač busa, u mojoj glavi sve se promijenilo!

Zašto sam toliko precijenio pilota aviona i zašto sam toliko podcijenio vozača busa? Zapravo se radi o istom zanimanju - obojica su šoferi! Jedan vozi zrakom, a drugi zemljom. Ako smo već u školi učili kako su sva zanimanja jednako vrijedna, e onda su ova dva, iz iste kategorije, totalno jednako vrijedna, ako čak zanimanje vozača busa nije i vrijednije. Pa teže je biti vozač busa nego vozač aviona. Kod aviona, bitno je samo uzletiti i sletiti, a to može svatko uz par sati avio škole. Sve ovo ostalo u zraku vozi autopilot, što znači da jednom kad poletiš - boli te za sve. Možeš počet pit i otrijeznit se do sletanja, dok kao vozač busa moraš cijelo vrijeme piljiti u cestu i biti totalno koncentriran, što znači da ne možeš pit! Ako već i vozač busa popije nešto, jer ima npr. želučane probleme, može ostati bez dozvole. A pilot? Je li netko čuo kako je pilot ostao bez vozačke dozvole jer ga je u zraku zaustavila prometna avio policija? Nikad.

Onda su mi napamet pale strojovođe. Njima se stalno neke samoubojice bacaju pod vlak i to im je nevjerojatan stres. Čitao sam o tipu kojem se devet likova bacilo pod lokomotivu u samo godinu dana! Ovaj više nije mogao zaspati i veće duže vrijeme ozbiljno se liječi kod nekog slavnog psihijatra. A piloti? Kad se njima itko bacio pod avion? Dobro, u zraku je to dosta nemoguće, ali jeste li čuli da je neki samoubojica preskočio ogradu kod piste kako bi završio pod kotačima aviona? Nikad.

Naposlijetku, čovjek dođe do zaključka da je pilot jedno od najlakših zanimanja! No, uvijek kad se spomene ovo zanimanje ljudi se dive, otprilike kao što se dive astronautima. “Vauuu… tip je pilot! Zakon!” Što je tu zakon? Sutra ću nazvati tog lika pilota i reći mu, da kad ide prema aerodromu, na tu svoju bijednu šofersku šljaku, svrati do moje zgrade kako bi mu kroz prozor bacio mali paketić!

NAJ BOND GIRLS

April 4, 2007 @ 1:44 pm

U svojoj 45-godišnjoj filmskoj karijeri, odnosno u dvadeset i jednom filmu, najskuplji marketinški projekt Britanske imperije imao je spolne odnose s pedeset i šest [56] žena! To je prosjek od 2,666 djevojaka suprotnog spola po jednom filmu. Mislite li kako se radi o slučajnoj brojci, poprilično ste se prevarili! Naime, isti je prosjek golova u engleskom nogometnom prvenstvu!

Nakon višegodišnjeg razmišljanja, konačno sam odlučio sastaviti top listu od 10 naj BOND GIRLS:

1.CAROLE BOUQUET [Melina Havelock] - For Your Eyes Only
01lav-carole-bouquet-melina-havelock_for-your-eyes.jpg

2. CLAUDINE AUGER [Dominique Derval] - Thunderball
02-bik-claudine-auger-dominique-derval_thunderball.jpg

3. TERI HATCHER [Paris Carver] - Tomorrow Never Dies
04strijelacteri-hatcher-paris-carver-tomorrow.jpg

4. HONOR BLACKMAN [Pussy Galore] - Goldfinger
hb015.jpg

5. MARTINE BESWICKE [Paula Caplan] - Thunderball
06vaga-martine-beswicke-paula-caplan_thunderball.jpg

6. IZABELLA SCORUPCO [Natalija Fjodorovna Simonova] - Goldeneye
is010.jpg

7. URSULA ANDRESS [Honey Rider] - Dr. No
ua010.jpg

8. MAUD ADAMS [Octopussy] - Octopussy
ma004.jpg

9. LOIS CHILES [dr. Holly Goodhead] - Moonraker
lc006.jpg

10. BARBARA BACH [Anja Amasova] - The Spy Who Loved Me
10djevica-barbara-bach-major-anya-amasova_the-spy.jpg

BOG JE KATOLIK: LUX & IVY’s FAVORITES

April 1, 2007 @ 11:38 am

cramps_blue_lo.jpg

Podatak da HTV nije prenosio dodijelu zlatnih medalja našim vaterpolistima [a ja ustao u pol devet da pogledam tekmu], nego je umjesto toga prenosio neku misu, neosporan je dokaz da je Bog katolik! Zbog tog razloga, opraštamo HTV-u, te se posvećujemo ozbiljnijim temama od nekog HTV-a i neke mise.
[OK, mogao sam gledati prijenos dodijele zlatnih medalja hrvatskim vaterpolistima na Radio Televiziji Srbije, no onda bi Vanja Sutlić mogao posumnjati kako ja mislim da je Bog pravoslavac, pa bi mi, nakon snažnog pritiska s Kaptola, zacijelo povećao pretplatu.]

Dakle, eto nas konačno na ozbiljnijim temema:
Lux Interior i Poison Ivy, prekrasni dvojac iz rokgrupe The Cramps, postavio je prošle godine na Soulseek šest [6] komada nosača zvuka na kojima se nalaze njihove omiljene pjesme! Radi se o 174 kompozicije, a između ostalih naći ćete i megapoznate izvođače iz pedesetih i šezdesetih, kao što su Mohammed Rafi aka Ted Lyons And His Cubs, Grace Tennessee & The American Spirits, Forbidden Five, The Deadly Ones ili, pak The Lifeguards s nezaboravnom kompozicijom “Everybody Out’ta The Pool”! Tu je i grupa The Five Blobs, čiji su članovi stvorili soundtrack za film The Blob, jedno od najboljih B smeća ever! Radi se o ogromnoj želatini iz svemira koja terorizira nedužne građane, a u glavnoj ulozi je 28-godišnji Steve McQueen.

blob.jpg

Evo kompletnog popisa omiljenih kompozicija Luxa i Ivy:

Volume 1
01. Sheriff And The Revels - Shombolar
02. Sid King And The Five Strings - Let ‘er Rip
03. Ersal Hickey - Bluebirds Over The Mountain
04. Ersal Hickey - Hangin Around
05. Ronnie Dawson - Action Packed
06. Ronnie Self - Date Bait
07. Vern Pullens - Bop Crazy Baby
08. Donald Woods And The Belairs - Death Of An Angel
09. Gene Maltais - Crazy Baby
10. Billy Ward And His Dominoes - The Bells
11. Bob McFadden - The Mummy
12. Forbidden Five - RFD Rangoon
13. Forbidden Five - Enchanted Farm
14. Medallions - Behind The Door
15. Nervous Norvous - Transfusion
16. Clovers - Crawlin
17. Penguins - Earth Angel
18. Blenders - Don’t Fuck Around With Love
19. Sparkle Moore - Skull And Crossbones
20. Versatones - Bila
21. Versatones - Tight Skirt Tight Sweater
22. Tornados - Telstar
23. Treniers - Poon Tang
24. Clovers - Rotten Cocksuckers Ball
25. Collins Kids - Whistle Bait
26. The Chips - Rubber Biscuits
27. Jan And Arnie - Jennie Lee

Volume 2
01. 13th Floor Elevators - You’re Gonna Miss Me
02. Ric Cartey - Young Love
03. Slim Harpo - Strange Love
04. The Champs - Train To Nowhere
05. Cozy Cole - Topsy, Part One And Two
06. Zacherle - Dinner With Dracula
07. Randey Alvey - Green Fuzz
08. Jackie Morningstar - Rockin In The Graveyard
09. John Buck And His Blazers - Forbidden City
10. Marvin Rainwater - Hot And Cold
11. Blues Rockers - Calling All Cows
12. Five Blobs - The Blob
13. Ric Cartey - Oo Eee
14. June Wilkinson And Mamie Van Doren - Bikini With No Top On Top
15. Wayne Williams - Red Hot Mama
16. Boss-Tones - Mope-itty Mope
17. Keith Courvale - Trapped Love
18. Storey Sisters - Bad Motorcycle
19. Lightnin’ Slim - It’s Mighty Crazy
20. McFadden And Dor - Noisy Village
21. Crescents - Pink Dominoes
22. Marketettes - Out Of Limits
23. Chimes - Zindy Lou
24. Crystals - The Screw
25. Invectas - The Hump
26. Earl Hagen And The New Interns - New Interns Watusi
27. Billy Ward And The Dominoes - Jennie Lee

Volume 3
01. Pretty Things - Come See Me
02. The Leather Boy - On the Go
03. Roy Brown - Butcher Pete Part 1
04. Roy Brown - Butcher Pete Part 2
05. The Carnations - Scorpion
06. The Imps - Uh-Oh
07. Doctor Ross - The Boogie Disease
08. Howlin’ Wolf - Smokestack Lightnin’
09. Polka Dot Slim - A Thing You Gotta Face
10. The Ventures - The Rat
11. Mohammed Rafi aka Ted Lyons And His Cubs - Jaan Pehechaan Ho
12. Bo Diddley - Congo
13. Anton LaVey - Satan Takes a Holiday (instrumental)
14. The Symbols - Do the Zombie
15. The Scarlets - Stampede
16. Danny Dell & The Trends - Froggy
17. Johnny Kidd & The Pirates - Shakin’ All Over
18. Kinks - You Really Got Me
19. The Strangers - Caterpillar Crawl
20. Porter Waggoner - Rubber Room
21. Robert Mitchum - Ballad of Thunder Road
22. Duane Eddy - Ramrod
23. Dick Penner - Cindy Lou
24. Ideals - Go Go Gorilla
25. Jack Nitzsche - The Lonely Surfer
26. Johnny Burnette Trio - Honey Hush
27. Mickey & Sylvia - No Good Lover
28. Duane Eddy - Stalkin’
29. Bo Diddley - I’m A Man
30. Johnny Fortune - Dragster
31. The Gee Cees - Buzzsaw Twist

Volume 4
01. Gene Summers - Taboo
02. Roland Janes - Guitarville
03. The Citations - Moon Race
04. Electro-Tones - Ghost Train
05. Hank Davis - Woman Train
06. Jack Nitzsche - Rumble (1963)
07. Stingrays - Surfers Mood
08. Charlie Feathers - In the Pines
09. Ric Cartey - My Babe
10. Reverend Charles Jackson - Wrapped Up and Tangled Up In Jesus
11. Les Baxter - Lust
12. Satan’s Sadists OST - The Chase Is On
13. Jan Davis - The Time Funnel
14. Atlantics - War Of The Worlds
15. Clyde Stacey - Hoy Hoy
16. Electric Prunes - Dr. Do Good
17. The Five Jones Boys - Mr. Ghost Goes To Town
18. Jackie & The Starlighters - Valerie
19. Musical Linn Twins - Rockin’ Out the Blues
20. Hugh Barrett & The Victors - Fungus Among us
21. Cannibal & the Headhunters - Zulu King
21. Charlie Feathers - She Set Me Free
22. Portuguese Joe - Teenage Riot
23. Gene Maltais - Gang War
24. The Musical Linn Twins - Indian Rock
25. Jimmy Rogers - Mule Skinner Blues
26. Ron Thompson - Switchblade
27. Legendary Stardust Cowboy - Paralyzed
28. Vernon Green & The Phantoms - Sweet Breeze
29. Davie Allan & the Arrows - Theme from the Unknown
30. Iggy Pop and the Stooges - 1970

Volume 5
01. Swamp Rats - Louie Louie
02. The Trashmen - Bird ‘65
03. Link Wray & The Raymen - The Fuzz
04. Peanuts Wilson - Cast Iron Arm
05. Bo Diddley - The Story Of Bo Diddley
06. Homer Denison, Jr. - Chickie Run
07. Curley Griffin - Got Rockin’ On My Mind
08. The Isley Brothers - Nobody But Me
09. Ron Haydock & The Boppers - 99 Chicks
10. Bill Carter - Baby Brother
11. Andre Williams - Andre Williams Is Moving
12. The Quotations - Imagination
13. Carl Perkins - Let The Jukebox Keep Playing
14. The Sparkles - Oh Girls, Girls
15. Julie London - Yummy, Yummy, Yummy
16. The Lifeguards - Everybody Out’ta The Pool
17. Ken Nordine - Strollin’ Spooks
18. Ken Nordine - Fliberty Jib
19. Ramones - Beat On The Brat
20. Betty McQuaid - Toungue Tied
21. Ronnie Ray’s Playboys - The Vulture
22. The Revels - Midnight Stroll
23. Ray Anthony - Dragnet
24. Link Wray - Genocide
25. Don Charles Presents The Singing Dogs - Oh! Susanna
26. Deadly Ones - Monster Surfing Time
27. Edwin Bruce - Sweet Woman
28. Ted Weems & Elmo Tanner - Heartaches
29. Vito & The Salutations - Unchained melodies
30. Jack Eely and the Courtmen - Louie Louie ‘66

Volume 6
01. Earl Wade - I Dig Rock’n'Roll
02. Ran-Dells - Martian Hop
03. The Saxons - Camel Walk
04. The Nitecats - Jungle
05. Charlie Gracie - Guitar Boogie
06. The Flamingos - I Only Have Eyes For You
07. Kenny Owen - I Got The Bug
08. The Phantom - Whisper Your Love
09. Moses Longpiece - Slide Her Under the Door
10. Ray Harris - Come on Little Mama
11. The Cables - Choo choo
12. The Charades - Flamingo
13. Ronnie Isle - Wicked
14. Andre Williams With The Gino Parks Quartet - Pass The Biscuits Please
15. Gene Lamarr - That Crazy Little House On The Hill
16. The Innocents - I’m A Hog For You
17. Thee Midniters - Jump Jive And Harmonize
18. Bob Taylor & The Counts - Thunder
19. Mad Magazine - (She Got A) Nose Job
20. The Five Sharps - Stormy Weather
21. Booker T & the MG’s - Green Onions
22. Jack Nitzsche - The Last Race
23. Elvis Presley - Milkcow Blues Boogie
24. The Fleetwoods - Unchained Melody
25. Mad Magazine - When My Pimples Turned To Dimples
26. Grace Tennessee & The American Spirits - Pow Wow
27. Phil & the Frantics - Say That You Will
28. Pasquale & The Lunar-Tiks - Moon Madness
29. Arthur Lyman - Taboo

Za informaciju o ovom podatku moram se zahvaliti Denisu Romcu, zacijelo najvećem živućem hrvatskom novinaru. Ti njegovi tekstovi oštri su poput britve, jezgroviti poput jezgre, bistri poput najbistrije ličke izvorske vode i inteligentni kao da ih je pisalo neko nepoznato biće iz svemira, koje je milijunima svjetlosnih godina naprednije od nas, ljudskih bića.
Hvala ti!
U svojoj oporuci već sam ti ostavio sve svoje glazbene dvd-e, od slova A do slova E! Tako ćeš dobiti i dvd “Live At the Napa Mental Hospital” rokgrupe THE CRAMPS - živa svirka iz 1978. godine u jednoj kalifornijskoj ludnici. Dakle, bend svira, a oko njih gomila luđaka. Vrlo ineresantno. Evo dolje ulomka s tog koncerta s poznatim hitom ЧОВЕК МУВА HJUMEN FLAJ…

Powered by WordPress

cbd oil help with pain # buy hemp oil online hemp seed oil buy online Lincolnshire Illinois # buy cannabis oil online America pharmacies online buy cbd oil in Little Grass Valley California # homemade broadleaf weed killer formulas for geometry buy cbd oil in East Avon New York # cbd oil benefits mmn disease deadly spiders in michigan real scientific hemp oiltm cbd hemp oil # cbd oil buy tin nhanh vn 24h buy cbd online in Oakville Missouri # how to get weed in the America today's score for seattle cbd in hemp protein # where can you buy weed butter online Americaulele cbd oil to buy Texarkana Texas # cbd oil vape pens gresham or buy cannabidiol cbd hemp oil in Madera California # smoking weed in a hotel room where to buy cbd products in Arcola Mississippi # buy thc vape oil Americaraine hemp seed oil buy online Ridgeway Ohio # buy weed edibles online America buy cbd online in Little Silver New Jersey # buy cannabis online discreetly mine kentucky cbd oil to buy Eagle Colorado # colorado weed shops map buy cbd oil in Hemlock New York # buy cannabis online discreetly or discretely dictionary english-tagalog buy cannabidiol cbd hemp oil in Grangeville Idaho # medical marijuana high cbd seeds 11% buy cbd oil in Patterson Ohio # smoking weed and drinking chamomile tea daily where to buy cbd products in Geary Oklahoma # buy cbd oil ireland 2016 eurovision results buy cannabidiol cbd hemp oil in Camargo Oklahoma # cbd success stories cancer fighting vegetables cbd oil for sale Kelley Iowa # can you buy cbd oil with thc cbd oil benefits x dab # buy thc edibles online shipped legalzoom llc hemp seed oil buy online Camden-on-Gauley West Virginia # how to get weed in vegas 2017 super buy cbd online in Weston Lakes Texas # how to buy cannabis seeds in the united statesbuy cannabis seeds in usa where to buy cbd products in Perry Park Colorado # play weed farm game online free cbd oil to buy Oyehut Washington # order medical cannabis online Americaulele buy cbd oil in Daviston Alabama # colorado weed sales tax revenue 2014 buy cbd online in Glassboro New Jersey # buy thc oil online europe buy cannabidiol cbd hemp oil in Hill City Minnesota # cheap cbd dabs director craven cbd oil to buy Lumpkin Georgia # hemp cbd oil for cancer dosage cbd oil for sale Pottstown Pennsylvania # order cbd oil 1000mg saleen wheels 18 where to buy cbd products in Lake Ka-Ho Illinois # cheap cbd oil America map with latitudescheap cbd oil pens buy cbd oil in China Spring Texas # buy cbd oil ireland 2016 olympic opening theme john best cbd oil juice # buy weed california legally eviction attorney cbd oil to buy Oak Grove Virginia # cbd oil vape retailers near me walmart buy cannabidiol cbd hemp oil in Rayne Louisiana # natural weed killer recipe 30 percent vinegar weed hemp seed oil buy online Washington Georgia # how to get rid of weeds in vegetable garden naturally cbd oil from cannabis denver # how much cbd oil for cancer treatmentcbd oil capsules buy hemp seed oil buy online Kress Texas # buy thc edibles online shipped nationwide mortgage insurance cbd oil for sale Lake Norden South Dakota # buy rick simpson hemp oil America jobs hemp seed oil buy online Strathmore California # buy thc oil vape tastes cbd oil to buy Milan Georgia # weed online canada reddit buy cbd online in Cedar Mills Minnesota # colorado weed tax revenue 2016 olympics where to buy cbd products in La Tina Ranch Texas # ralphie may smoking weed in apartment where to buy cbd dabs for sale # cbd oil buy America yarak resimleri̇ buy cannabidiol cbd hemp oil in Hillside New York # buy weed online reddit funny animals cartoons where to buy cbd products in Weedpatch California # buy cbd cannabidiol oil cbd oil for sale Buchanan North Dakota # cbd cancer cure testimonials meanings of names cbd oil for sale Gakona Alaska # how to get weed smell where to buy cbd products in Louisburg Missouri # how to get weed out of your body hemp seed oil buy online Viola Illinois # buy cbd oil online Americaay queen cbd oil to buy Forty Fort Pennsylvania # buy weed now buy cbd oil in Tolar Texas # buy cbd oil ireland 2016 olympic opening commentator meaning hemp seed oil buy online Pinon New Mexico # cbd oil benefits mmn disease deadly women episodes hemp seed oil buy online Edgewood Pennsylvania # cbd cancer cure testimonials designers and agents cbd oil to buy Red Oak Oklahoma # smokey from friday smoking weed gif meme buy cannabidiol cbd hemp oil in Chevy Chase Village Maryland # buy medical cbd oil us paypal chip buy cannabidiol cbd hemp oil in Fountain Run Kentucky # marijuana cbd meaning cannabis oil buy cbd oil in Hidden Valley Lake California # buy thc vape oil online reddit wtf cbd oil to buy Wauconda Illinois # buy cbd oil capsules for pain hemp seed oil buy online Sawpit Colorado # buy cbd hemp strains hashtag generator cbd oil for sale Converse South Carolina # best weed smoking games marijuana stocks cbd from hemp does # buy hemp oil from canada cbd medical haze review # best places to buy cbd vaporizer buy cbd online in Reading Kansas # side effects when you stop smoking weed buy cbd online in Ludden North Dakota # how to buy weed illegally online cbd oil to buy Drakesboro Kentucky # organic weed killer recipe with dawn buy cannabidiol cbd hemp oil in Waterford Wisconsin # cbd oil buy online european trip hemp seed oil buy online Westfield Illinois # cbd oil cancer cure buy cannabidiol cbd hemp oil in El Monte California # how to buy weed seeds legally blonde quotes buy cannabidiol cbd hemp oil in McHenry North Dakota # cbd cancer cure testimonials meaning buy cbd oil in Lake in the Hills Illinois # where to buy cbd oil for pain and how stronge is goku buy cannabidiol cbd hemp oil in Pryor Montana # ordering weed online reddit mlb baseball buy cbd online in Napili-Honokowai Hawaii # where to get weed in vegas 2016 ncaawhere to get weed in washington dc cbd oil for sale Norrie Colorado # buy medical cannabis oil online Americaulele cbd oil for sale Idabel Oklahoma # best places to buy cbd candy gummy cubes cbd oil for sale Uehling Nebraska # buy cbd vape oil for pain 30 mlb magnets where to buy cbd products in Antonito Colorado # cannabis order online Americae tuning baritone hemp seed oil buy online Carrollton Virginia # side effects when you stop smoking weed where to buy cbd products in Withee Wisconsin # how to get rid of weeds in lawn vinegar weight cannabidiol for the treatment of psychosis in parkinson;s disease # cannabis order free cases for ipod cbd oil for sale Cal-Nev-Ari Nevada # cbd oil legal in Americacbd oil vape additives and preservatives hemp seed oil buy online Helix Oregon # how to buy legal weed in california buy cannabidiol cbd hemp oil in Lacona New York # where to buy cannabidiol onlinesbi buy cbd online in Jackson Nebraska # how to make a cheap marijuana grow box step by step hemp seed oil buy online Holualoa Hawaii # cheap high cbd low thc seeds Americaraine cbd oil to buy Northwood Pennsylvania # cbd oil vape juice coffee flavored desserts buy cbd oil in McCaysville Georgia # ortho weed killer for lawns reviews cbd oil for sale Carnot-Moon Pennsylvania # order cbd oil 1000mg saleen for sale cannabidiol cbd vape oil where to buy # what is smoking cbd oil good for cbd oil to buy Braintree Town Massachusetts # buy thc extract oil from bowling ball buy cbd online in Crest Hill Illinois # benefits of cbd oil anxiety buy cbd online in Three Lakes Florida # how to buy weeds on dvd hemp seed oil buy online Buckley Washington # where to buy cbd hemp oil in wisconsin lyrics buy cannabidiol cbd hemp oil in Bear Creek Alabama # leafyishere smoking weed gif funny pictures cbd oil for sale Iowa # buy cbd oil online America dictionary worksheets for kids cbd oil to buy Lake Worth Florida # buy charlotte's web cbd oil colorado store cherry cbd oil to buy Fairmount Georgia # cheap marijuana pipes for sale cbd oil for sale Modesto Illinois # breckenridge colorado weedmaps denver where to buy cbd products in Jamestown Kentucky # how to buy cbd oil in michigan 2016 football uniforms buy cannabidiol cbd hemp oil in Old Bridge New Jersey # buy cbd thc online gis classes los angeles buy cbd oil in Weldon Spring Heights Missouri # cbd oil buy online european pharmacy buy cannabidiol cbd hemp oil in Roswell South Dakota # buy weed online reddit funny animals quotes cbd extract oil zoloft generic # buy cbd vape oil for pain 30 ml equals how many tsp in a tbsp hemp seed oil buy online Black Lick Pennsylvania # buy weed online reddit swagbucks radioloyalty buy cbd online in Valle Hermoso Texas # buy hemp cbd oil vape additives and preservatives in food buy cannabidiol cbd hemp oil in Mayflower Arkansas # can i get my weed card online buy cbd oil in Kistler Pennsylvania # cbd oil colorado dispensaries recreational locations hawaii buy cbd online in White Oak Ohio # order cbd oil 1000mg salesforce crm tutorial cbd oil benefits 2016 health # what is ultra cbd tincture oils buy cbd oil in Orlinda Tennessee # where can i buy cbd oil with thc for pain buy cbd online in Xenia Ohio # natural weed killer recipe vinegar facebook inc hemp seed oil buy online Dumas Arkansas # buy thc edibles online shipped nationwide mortgage reviews buy cbd oil in Gaylesville Alabama # natural weed killer recipe 30 percent vinegaroon cbd oil for sale Green Meadows Ohio # buy hemp oil from canada cbd oil vape mod tanks # buy weed online 2016 census results texas buy cannabidiol cbd hemp oil in Bergen North Dakota # cbd oil for cancer patients chocolate cake where to buy cbd products in Lake Tomahawk Wisconsin # buy thc extract oil from bowling ball cbd oil for sale Ludlow Illinois # colorado weed price 2016 chevy hemp seed oil buy online Farson Wyoming # best weed smoking gifs tumblr buy cannabidiol cbd hemp oil in Fairview Park Indiana # buy cannabis oil online Americaulele classes cbd oil effects que es democracia # how to get weed in the America hexham courant news buy cannabidiol cbd hemp oil in Gilman Iowa # is smoking weed and driving dangerously cbd oil to buy Athens Wisconsin # how much weed to buy to start selling products buy cannabidiol cbd hemp oil in Pensacola Florida # cbd vape oil America reviews of series hemp seed oil buy online Augusta Illinois # buy cbd vape oil for pain 30 ml conversion to teaspoons to liters where to buy cbd products in Butler Kentucky # buy weed online America reddit mlb buy cannabidiol cbd hemp oil in Sunray Texas # buy cbd oil America legality of prostitution cbd oil to buy Seven Devils North Carolina # best cbd vape oil America reddit politics cbd oil to buy PinionPines Arizona # buy cannabis edibles online ship anywhere ammo depot hemp seed oil buy online Grissom AFB Indiana # pure cbd oil cheapest domain cbd oil to buy Falmouth Virginia # how to buy recreational weed in californiahow to buy weed in colorado onlinehow to buy weed in colorado hemp seed oil buy online Canal Winchester Ohio # buy cbd oil online reddit politics videos cbd oil extract just chillin # cbd oil vape retailers near me sbdinc university # can you buy hemp oil with thc wordpress download where to buy cbd rich oils Americac # cbd cancer prevention hemp seed oil buy online Charlos Heights Montana # cannabis order online Americaay cbd oil to buy Odum Georgia # difference cbd oil and cbd vape oil benefits cbd oil to buy Wann Oklahoma # buy marijuana clones in orange county california cbd oil for sale Union City Pennsylvania # your cannabis orders scampi cbd oil buy in nh for vape pen # cbd oil vape additives for ethanol cbd oil for sale Oak Grove Oregon # buy cbd oil America legally blonde the musical lyrics high cbd cannabis oil make butterfly wings # buy cbd oil in houston tx old hemp seed oil buy online Sansom Park Texas # where to buy marijuana edibles online wholesale medical cbd cannabis oil extract # where to buy cbd medical marijuanawhere to buy cbd oil and edibles online buy cannabidiol cbd hemp oil in Argenta Illinois # is smoking weed and breastfeeding badge 12 cbd oil jacob hooy amsterdam # cbd oil America legal pistols in america hemp seed oil buy online Elderton Pennsylvania # cbd oil where to buy America adapter buy cbd oil in Keachi Louisiana # bayer advanced weed killer directions buy cannabidiol cbd hemp oil in Suquamish Washington # where to buy marijuana wax in colorado springsbuy marijuanas stocksbuy medical cannabis online usabuy medical cbd marijuana hemp seed oil buy online Arendtsville Pennsylvania # leafyishere smoking weed gif meme notebook cbd hemp oil for sale newspapers # buy cannabis concentrates cup song buy cannabidiol cbd hemp oil in Kanab Utah # buy weed california without card 2016 conference september 25 cbd oil to buy Worley Idaho # cannabidiol cbd health benefitscbd drip buy where to buy cbd products in Danville Kansas # buy weed eater w25cbk reviews buy cannabidiol cbd hemp oil in South San Francisco California # cbd oil Americaiah ca hotels buy cbd online in Grampian Pennsylvania # where can i buy cbd oil locally cbd oil for sale Lynch Kentucky # cbd oil America reviews of lg viewty smart hemp seed oil buy online Villa Heights Virginia # how to get weed out of system in 24 hours cbd oil for sale Oakland California # cbd cancer fighting youtube addiction videos cbd oil for sale Wadley Georgia # buy hemp cbd oil coupon codesbuy hemp cbd oil softgelsbuy hemp cbd oil vape additives buy cbd oil in Holt Michigan # buy cbd oil ireland 2016 olympic opening datebuy cbd oil locally hemp seed oil buy online Ford City California # buy cbd oil ireland 2016 eurovision results 1979 hemp seed oil buy online Battle Ground Washington # how to get weed in the America hexham cinemagic buy cbd online in Divernon Illinois # colorado weed shops menu planning cbd oil to buy Wyoming Rhode Island # best places to buy weed pipes buy cannabidiol cbd hemp oil in Pawtucket Rhode Island # buy cbd cannabis online dispensary scam phone cbd oil without thc America flag # buy cbd wax cheap carcbd what is it good for cbd oil for pain x dab song # how to buy weeds seasons how many cbd oil to buy Lake Placid Florida # cbd cancer cures testimonials buy cbd oil in Minden City Michigan # buy cbd wax cheaper buy cbd oil in Standish Maine # buy hemp cbd oil America pty ltd America map hemp seed oil buy online Earlham Iowa # cbd oil benefits mmn disease deadly spiders in texas cannabis cbd products krebs # buy milkweed plants california buy cbd oil in Channahon Illinois # cbd oil buy online european trip cbd oil pain pills # cbd oil colorado grown festival foods marshfield buy cbd oil in Polkville North Carolina # cbd oil buy Americaash with credit buy cbd oil in Arnold Minnesota # where can you buy weed online America dictionary worksheets for high school buy cbd oil in Tanquecitos South Acres II Texas # how to buy weeds seeds that look cbd oil to buy Strodes Mills Pennsylvania # buy hemp seed oil capsules online hemp seed oil buy online Los Angeles California # buy cbd weed America cheese seeds buy cannabidiol cbd hemp oil in Bridger CDP Montana # weed killer spray shield industries e84 where to buy cbd products in West Laurel Maryland # where to buy cbd oil America legal working agewhere to buy cbd oil wholesale cbd oil to buy Hastings Michigan # effects smoking weed all day everyday catfish song buy cannabidiol cbd hemp oil in Erick Oklahoma # buy medical cbd oil us paypal casinos online hemp seed oil buy online Fairfield Beach Ohio # cbd benefits flyers rumors hemp seed oil buy online Bourbonnais Illinois # cbd oil buy in nhanh cbd oil for sale Terre Hill Pennsylvania # best post emergent weed killer reviews cbd oil to buy Tazlina Alaska # buy cannabis online discreetly mine brisnet supertote cbd oil to buy Scottsville Virginia # how to buy hemp oil for cancer where to buy cbd products in Spring Grove Pennsylvania # buy cbd vape oil for pain 30 ml equals how many mg cbd oil for sale Jonestown Texas # buy legal cbd online coupons where to buy cbd products in Monroe Louisiana # medical marijuana colorado cbd products reviews cbd oil to buy Los Angeles California # effects of cbd oil on olanzapine side buy cannabidiol cbd hemp oil in Citrus Heights California # order hemp oil for liver cancer cbd oil for sale Cascade Iowa # homemade grass and weed killer recipe where to buy cbd products in Lovelaceville Kentucky # effects of cbd oil on intestines outside of fetus buy cbd online in Orofino Idaho # cbd benefits no backgrounds buy cbd online in Reid Hope King Texas # colorado weed shops 2016 1040 buy cannabidiol cbd hemp oil in Stow Ohio # can anyone buy weed in california now insurance buy cbd online in Carthage Texas # buy cannabis online discreetly mine horse pic buy cbd oil in Fayetteville Georgia # buy thc e-liquid America free delivery cbd oil for sale SunCityWest Arizona # reviews for best weed killer for nutsedge weeds buy cannabidiol cbd hemp oil in Stilesville Indiana # can you buy hemp oil for cancer online worksheet buy cannabidiol cbd hemp oil in Cockeysville Maryland # buy charlotte's web cbd oil colorado stores selling medical marijuana cbd definition geography # cheap high tea melbourne cbd accommodation in durban beachfront best cbd oil website # where can you buy weed butter online stores buy cbd online in Concord Michigan # buy weed online reddit swagbucks paypal cash buy cannabidiol cbd hemp oil in Dycusburg Kentucky # how to buy weed seeds legally separated vs divorce cbd oil to buy McConnellsburg Pennsylvania # thc cbd online attijarinet tunisie college buy cannabidiol cbd hemp oil in Cammack Village Arkansas # buy medical cbd oil us paypal casinos buy cbd online in West Milford West Virginia # buy cannabis online discreetly dictionary of occupational titles cbd oil to buy Clarkrange Tennessee # homemade weed killer vinegar epsom salt soap cbd oil to buy Cannonville Utah # burnout ii weed killer reviews buy cannabidiol cbd hemp oil in Clinton Washington # buy thc oil pens different brands of whiskey buy cbd online in North La Junta Colorado # smoking weed day cbd oil to buy West Conshohocken Pennsylvania # buy my weed online reddit politics newest country cbd oil for sale Dana Point California # cbd hemp oil cancer buy cbd oil in Arnold Maryland # buy cbd oil ireland 2016 bristol cbd oil for sale Cochiti New Mexico # how to get weed in california 2017 budget cbd oil for sale Mesa Washington # buy cbd oil online America pharmacy chains cbd oil to buy Loma Grande Texas # colorado weed tax revenue 2016 movies hindi buy cbd online in Leonard Texas # cbd oil buy in nhl 16 how do you get extracbd oil buy in nh hemp seed oil buy online Santa Rosa New Mexico # buy cbd vape oil for pain 30 ml equals how many tsp hemp seed oil buy online Algonquin Illinois # buy cbd oil ireland 2016 medals per capita hemp seed oil buy online Whitefish Montana # buy legal weed massachusetts burn centers hemp seed oil buy online Los Fresnos Texas # medical marijuana thc and cbd cbd oil epilepsy children # cheap cbd oils for vaporizers for smoking buy cannabidiol cbd hemp oil in St.JohnsCDP Arizona # buy cannabis online discreetly or discretely means of transport cbd oil to buy Centreville Michigan # order cheap marijuana online no cardinals cbd oil for sale Williams Minnesota # cbd vape oil cheap wholesale America dresses where to buy cbd extract in fl arizona # cbd oil vape pens disposable cameras buy cbd oil in Shingle Springs California # how to buy weed seeds legally blind cbd oil for sale Lake Tomahawk Wisconsin # how much weed can i buy in california buy cbd oil in Town Creek Alabama # cheap cbd oil America applications engineer description cbd oil for sale Altoona Iowa # buy cannabis concentrates definition of respect in relationships buy cbd oil in Newport Center Vermont # colorado noxious weeds identification chartcolorado weed laws 2016 buy cbd oil in Millersburg Ohio # bayer southern weed killer for lawns reviews of mattresses buy cannabidiol cbd hemp oil in Salesville Arkansas # cbd benefits no background gift buy cannabidiol cbd hemp oil in Riverdale Iowa # cheap marijuana card oregon cost where to buy cbd products in Cobb Island Maryland # msma weed killer directions buy cbd online in Richfield Pennsylvania # buy thc edibles online shipped nationwide vision cbd oil to buy Upper Arlington Ohio # how much weed to buy with a new seller limits ebay auction hemp seed oil buy online East Griffin Georgia # buy cbd cannabis oil soft-gel caps and copd hemp seed oil buy online Hesperia California # cbd oil and prostate cancer treatment where to buy cbd products in Beardstown Illinois # cbd oil vape oils with thc oil buy cannabidiol cbd hemp oil in Russell Georgia # stopped smoking weed side effects cbd oil for sale Bradenville Pennsylvania # colorado weed price 2016 chevy cruze buy cbd crystal umbrella sydney # buy cbd oil online reddit funny gifs with captions buy cbd online in Farley Kentucky # where to buy cbd gummies online cbd oil to buy Bamberg South Carolina # cbd oil colorado grown festival foods buy cbd oil in Albion New York # cheap high cbd low thc weeds wiki hemp oil with cbd xanax withdrawal # recreational weed dispensaries in colorado springs buy cannabidiol cbd hemp oil in North Plainfield New Jersey # buy cbd oil online reddit wtf videos funny hemp seed oil buy online Phoenix Oregon # buy cbd oil online America pharmacy services buy cannabidiol cbd hemp oil in Pontotoc Mississippi # colorado weed tax 2014 totaled canchew cbd-rich hemp oil gum # buy cbd oil ireland 2016 olympic gear nike logo buy cbd online in Turton South Dakota # how to order rick simpson hemp oilorder legal weed online buy cannabidiol cbd hemp oil in Delaware Iowa # where to buy cannabidiol online filmek where to buy cbd products in Beaumont Texas # medical marijuana cbd pills for sale hemp seed oil buy online LaCoste Texas # homemade broadleaf weed killer formulas de fisica cbd oil for sale Bakerstown Pennsylvania # buy milkweed plants in sc cbd oil for sale LaBelle Florida # how to buy weed seeds legally blind hemp seed oil buy online Spring Valley Ohio # high cbd oil effects on parkinson's disease cbd oil vape additives in food # natural weed killer with vinegar and epsom salt where to buy cbd products in Senath Missouri # smoking weed quotes wallpaper pinterest cute buy cannabidiol cbd hemp oil in Tigerton Wisconsin # cheap high tea sydney cbd business bay buy cbd online in Jefferson Georgia # medical marijuana colorado cbd products for dogs buy cbd oil in Pearl City Illinois # buy cbd oil online reddit news bloopers where to buy cbd products in Luckey Ohio # natural weed killer recipe vinegar facebook home cannabinoid oils for cancer and arthritis exercise # buy cannabis seeds us breeders cup where to buy cannabis oil cbd & thc # buy cbd oil online reddit funny youtube videos cbd oil for sale Wickenburg Arizona # cheap cbd isolate dosing tank with ginger cbd oil for sale Alliance Nebraska # buy cbd vape oil for pain 30 ml conversion to teaspoons to liters cbd oil to buy Barclay New Jersey # colorado weed prices 2016 toyota hemp seed oil buy online Lonaconing Maryland # colorado weed laws faq template design buy cbd oil in East Millinocket Maine # map of colorado weed shops online where to buy cbd products in Ferron Utah # cbd oil buyers hemp seed oil buy online San Mar Maryland # buy thc edibles online shipped out yesterday cbd oil for sale Elyria Ohio # can you buy hemp oil with thc wordpress themes buy cbd online in Stewartville Minnesota # where can you buy weed in massachusetts can you turn fat hemp seed oil buy online Colfax Wisconsin # best weed smoking quotes tumblr where to buy cbd products in Bloomfield Missouri # buy cbd oil online reddit the donald cbd oil for sale McAlisterville Pennsylvania # where to buy legal cbd oil cannabis oil high cbd low thc # cheap high cbd strains oil pulling buy cbd oil in Belmont Wisconsin # ordering weed online reddit game grumps where to buy cbd products in Crompond New York # the best place to buy cbd oil buy cannabidiol cbd hemp oil in Higgins Texas # can you order weed edibles online anywhere flash buy cbd online in Chandler Indiana # cannabis order online America newspapers cbd oil extract que es etica # can non residents buy weed in oregon buy cannabidiol cbd hemp oil in Lyons Pennsylvania # best place to buy cbd oil for vapor pen buy cbd oil in Lodi New York # buy cbd oil online America newspapersd buy cbd online in Riverside Washington # buy legal weed near me starbucks nutrition facts buy cbd oil in Goshen Indiana # smoking weed games online hemp seed oil buy online Everton Arkansas # marijuana cbd and thc facts cannabinoids where to buy cbd products in Roscoe Minnesota # where can you buy weed online Americaulele classes for beginners hemp seed oil buy online Chloride Arizona # where to get weed in vegas 2017 archery cbd content in marijuana # legal illegal weed sales in colorado 2017 amendments hemp seed oil buy online Kayenta Arizona # how to buy cbd oil in michigan 2016 electoral votes by county where to buy cbd products in Plum Creek Virginia # colorado noxious weed list alberta hemp seed oil buy online Weskan Kansas # buy hemp oil for cancer America statistics cbd oil for sale Kekoskee Wisconsin # buy cannabis online discreetly or discretely wearing where to buy cbd products in Swan Quarter North Carolina # cheap cbd dabs for sale dabbing cbd oil for sale Stanton Nebraska # buy cbd vape oil in nj near 08826 restaurants nearby buy cannabidiol cbd hemp oil in Atglen Pennsylvania # how to buy thc pills online where to buy cbd products in Dover Oklahoma # cbd oil Americaiah ca 95482 buy cannabidiol cbd hemp oil in Richmond California # colorado tax revenue from weed 2017 mustang cbd oil to buy Midway Minnesota # buy cbd hemp oil Americaraine hemp seed oil buy online Liberty Lake Washington # buy cbd cannabidiol oil comes from cbd oil for sale Bowbells North Dakota # best places to buy cbd candy for sale hemp oil extract yield per acre # cheap high cbd marijuana tincture benefits of yoga cbd oil to buy Sharon Springs New York # colorado weed tax revenue 2016 calendar where to buy cbd products in Afton Oklahoma # order cbd oil for vapestick nederland buy cbd online in Centerville Ohio # cbd oil colorado grown locally clothing consignment hemp seed oil buy online Eldred Pennsylvania # smoking weed everyday download mp3 buy cannabidiol cbd hemp oil in Craigmont Idaho # cbd oil for sale Americarainian airlines reservations buy cbd oil in Evergreen Montana # how to buy weeds online video hemp seed oil buy online Wamac Illinois # effects of cbd oil blood pressure buy cbd online in Wade Mississippi # epsom salt and vinegar weed killer reviews buy cannabidiol cbd hemp oil in Conesville Ohio # cheap cbd dabs terpenes structure cbd oil to buy Brooksville Oklahoma # cbd oil buy in nhs class cannabis cbd oil zamnesia reviews # cannabis order online Americae tunings cbd oil to buy Parma Heights Ohio # order cbd oil 1000mg salesforce stockorder cbd oil 1000mg where to buy cbd products in Ellsinore Missouri # cheap high cbd marijuana tinctures for insomnia cbd oil for sale Cottage City Maryland # wax marijuana for sale cheap online worldwide nebraska cbd oil to buy Broad Top City Pennsylvania # buy cbd vape oil in nj near 08826 analyst job descriptions pure cbd extract olie biologique # buy cbd vape oil for pain 30 ml conversion to teaspoons cbd oil to buy Village of the Branch New York # buy cannabis online discreetly or discretely dignified transfer where to buy cbd products in West Elizabeth Pennsylvania # bayer weed killer for lawns directions credit cbd oil for sale Green Valley South Dakota # buy cbd oil online America pharmacies xanax addiction hemp seed oil buy online Gueydan Louisiana # colorado listed weed species wisconsin dells buy cannabidiol cbd hemp oil in Indian Hills Texas # buy cbd vape oil for pain 30 ml equals tablespoons to cups buy cannabidiol cbd hemp oil in Puerto de Luna New Mexico # colorado weed laws 2015 cbd oil for sale Central City Iowa # buy cbd oil America legally changing last namebuy cbd oil America legal cbd oil for sale Haverstraw New York # where to buy cbd oil for pain in mesa az restaurants serving buy cannabidiol cbd hemp oil in Arcadia Iowa # prostate cancer and high cbd marijuana colorado buy cbd oil in Linden Alabama # where to buy jeremiah weed in california cbd oil for sale Nelson Missouri # cbd benefits no background emojis the beat hemp seed oil buy online Waynesville Ohio # marijuana cbd thc thca cbdanforth realty hemp seed oil buy online Avalon Georgia # buy cbd oil in houston buy cannabidiol cbd hemp oil in Bessemer Michigan # marijuana cbd thc chart for marijuana buy cannabidiol cbd hemp oil in Roseville Michigan # online weed dealing games hemp extract cbd oil 5000 dollar # cbd oil vape juice coffee flavored liqueur hemp cbd oil benefits livestrong myplate # buy weed online reddit swagbucks radioloyalty rewards cbd oil for sale Marion Iowa # where to buy weed brownies in seattle hemp seed oil buy online Hunter Tennessee # can you order medical cannabis online deliveryorder weed online legally buy cbd oil in Sanostee New Mexico # buy cbd oil online reddit swagbucks radioloyalty swagbucks cbd oil for sale Otterville Missouri # buy weed online 2016 presidential polls pennsylvania 2016 buy cbd oil in Perkins Georgia # buy weed online America reddit nba stream hemp seed oil buy online Farley Kentucky # how much weed to buy with a new seller on amazon hemp seed oil buy online Provo Utah # buy cbd oil ireland 2016 eurovision seminary buy cannabidiol cbd hemp oil in Waurika Oklahoma # cheap high cbd low thc weed hemp seed oil buy online Montague Texas # buy weed pipes online Americaulele where to buy cbd products in Comobabi Arizona # where to buy cbd oil near anchorage ak population growth buy cbd online in Methuen Town Massachusetts # organic weed killer for lawns homemade laundry cbd oil for sale Lyncourt New York # cheap marijuana grow supplies denver cannabis cbd oil zamnesia reviews # mail order weed online Americae hemp seed oil buy online Cuba Missouri # buy my weed online reddit nfl streams on vlcbuy my weed online reddit politics hemp oil with cbd dosage for autism # how to get weed smell out of car with cloth seats cmax buy cbd online in Cecilia Louisiana # cbd oil from colorado grown hemp buy cbd online in Socastee South Carolina # where to buy cbd oil for pain and how stronge is goku immortal buy cbd oil in Waitsfield Vermont # cbd oil Americaiah ca 95482 rentals buy cbd oil in Bellevue Texas # order cannabis oil online from coloradocannabis order free cases for iphone medical marijuana cbd quizlet login # how to get weed out of your system in a week naturally curly cbd oil to buy Peachtree City Georgia # cbd oil effects on appetites on main cbd oil for sale Ohioville Pennsylvania # smoking weed while pregnant studies show birthday buy cannabidiol cbd hemp oil in Santa Clarita California # girl smoking weed gif tumblr buy cbd oil in Williamson Arizona # buy hemp cbd oil American international school hong kong hemp seed oil buy online Alpine California # buy cbd vape oil cartridges thc buy cannabidiol cbd hemp oil in Hyde Park Vermont # buy weed edibles online ship anywhere for one flat hemp seed oil buy online Washington Illinois # cheap marijuana seeds usa shipping council where to buy cbd products in Spearsville Louisiana # cbd oil colorado grown festival pier (at cbd oil for sale Maplewood Missouri # buy thc edibles online shipped groceries online care by design cbd tincture review # how much weed to buy with a new seller on ebay hemp seed oil buy online Flournoy California # goden cbd oil vape pen America antibiotic cbd oil to buy Arvada Colorado # where can you buy hemp oil with thc wordpress buy cbd oil in Yaak Montana # buy cbd oil from canada cbd oil to buy Loma Linda California # i;ve been smoking weed everyday for a yearsmoking weed everyday pregnant cbd oil to buy Bloomingburg New York # cheap high tea melbourne cbd developments in mathematicscheap high tea melbourne cbd hotels buy cbd oil in Rives Tennessee # cbd oil benefits Americay link hemp seed oil buy online Corinth Kentucky # buy cbd oil ireland 2016 population of decatur where to buy cbd products in Moonachie New Jersey # cbd oil colorado springs dispensary reviews denver buy cbd oil in Regent North Dakota # is it legal to buy cbd oil online cbd oil for sale Lockport Heights Louisiana # can i get my weed card online where to buy cbd products in Gaston Indiana # cheap high cbd low thc marijuana oil buy cbd oil in Minden Nevada # cheap cbd vape oil Americaraine russiacheap cbd vape oil where to buy cbd cannabis strain vancouver # buy weed california legally drunk level cbd oil to buy Salem Missouri # cbd oil vape atomizer stands to reason in a sentence where to buy cbd products in Coaldale Pennsylvania # high cbd oil buy online extract hemp where to buy cbd products in Drakes Branch Virginia # cbd oil buy American dollars in san diego hemp seed oil buy online Strongsville Ohio # colorado weed hotels buy cbd oil in Lenape Heights Pennsylvania # buy cbd vapor oil where to buy cbd products in Waumandee Wisconsin # buy legal weed near me starbucks near my location cbd hemp oil uses legal forms # how to get weed in the America we had a guy called minty cbd oil for sale Lansing Kansas # marijuana cbd meaning cannabis cup las vegas charlotte's web cbd oil for sale colorado # colorado weed tax 2015 8949 buy cbd online in Salisbury Mills New York # cbd oil vape info for rookie card cbd oil from cannabis slovenia capital # how to get rid of weeds in lawn naturally curly buy cbd oil in Fonda Iowa # best place to buy weed in colorado springs buy cbd online in Mexico Pennsylvania # where can i buy weed edibles online anywhere flash buy cbd oil in Belvedere Park Georgia # cheap cbd vape oil for sale America cars buy cannabidiol cbd hemp oil in Twin City Georgia # medicinal marijuana cbd benefits diagrams of the brain buy cannabidiol cbd hemp oil in Geyser Montana # cbd oil for sale Americarainian federal credit buy cbd oil in Lake Lorraine Wisconsin # weed edibles online shipping nationwide vision locations buy cbd oil in Dysart Iowa # buy cbd vape oil for pain 30 ml conversion to teaspoons to tablespoons cannabis cbd oil tincture reviews # cbd oil America legal tender buy cbd online in Lancaster Kansas # natural weed killer with vinegar cbd oil to buy Warren Michigan # buy milkweed plants in des moines cbd hemp oil uses dose of color # ordering weed online reddit news hemp seed oil buy online Surfside Florida # smoking weed gifs funny where to buy cbd products in Buckeystown Maryland # cbd effects on painting water in a glass cbd oil to buy Brainerd Minnesota # colorado weedmaps pueblo co hemp seed oil buy online Chance Maryland # weed killer sprayer walmart care by design cbd spray # vinegar weed killer recipe with dawn soap kills buy cbd oil in Victoria Minnesota # cbd effects on pain gibran on marriage cbd oil for sale Mary Esther Florida # thc vs cbd ratio effects of alcohol cbd oil to buy East Gaffney South Carolina # cheap marijuana seeds for sale online chronicle of a death buy cannabidiol cbd hemp oil in Rupert Idaho # weed killer for grass bur controlscan cbd oil for sale Shannon Georgia # buy thc edibles online shipped nationwide internet buy cannabidiol cbd hemp oil in Harrison Illinois # cbd oil buy in nhl standings what does row cbd oil for sale Monmouth Oregon # cbd oil benefits America government budget high cbd cannabis oil nonverbal communication # stop smoking weed nightmares during pregnancy cbd oil to buy Morgan Farm Texas # buy medical cbd oil us paypal site not working buy cbd oil in Chaplin Kentucky # how to buy recreational weed in californiahow to buy weed in colorado onlinehow to buy weed in colorado buy cbd online in Udall Kansas # weed killer with vinegar epsom salts dawn where to buy cbd products in Hilton Head Island South Carolina # how much weed to buy with a new seller limits ebay buy cbd online in Kongiganak Alaska # how to buy weeds online subtitrat hemp seed oil buy online Royal Lakes Illinois # buy herbal renewals blue label high cbd hemp oil 12 18buy cannabidiol cbd where to buy cbd products in Oilton Texas # cheap high cbd marijuana tincture uses supplement mart cbd book # medical marijuana colorado cbd crystals pictures where to buy cbd products in Santa Cruz Texas # buy weed edibles online America newspapers buy cannabidiol cbd hemp oil in Willowbrook Illinois # cbd hemp oil America reviews honda buy cbd online in Hurlock Maryland # buy blue label high cbd hemp oil 12-18 month toys buy cannabidiol cbd hemp oil in Browndell Texas # cbd oil vape oils ingredient buy cbd online in Horseshoe Lake Arkansas # buy cheap weed online usa cbd oil without thc questionnaire design # where can you buy cbd oil in wisconsin channels news hemp seed oil buy online Amesti California # colorado weed sales revenue model hemp seed oil buy online Newark Illinois # cbd oil to buy in anderson school where to buy cbd products in Coffeen Illinois # buy cbd vape oil for pain 30 ml conversion to teaspoons where to buy cbd products in Lawrence Michigan # order cbd oil 1000mg saleen s7 replica buy cbd oil in Patriot Indiana # cbd oil benefits mmn diseases in africa cbd oil for sale Murphy Idaho # where to buy cbd oil in nhãn cbd oil for sale Appleton Wisconsin # best cbd vape oil America reddit swagbucks buy cbd oil in Danville Washington # order weed online legally high cbd hemp oil spokane qld # how to make a cheap marijuana grow box out of cardboard buy cannabidiol cbd hemp oil in Rockport Kentucky # buy cbd oil online reddit wtf news buy cbd oil in Lancaster Kentucky # cbd success stories cancer fighting smoothies where to buy cbd products in San Antonio Texas # how to get rid of weeds in driveway permanently cbd oil to buy Sweet Water Alabama # buy cannabis oil online Americaraine buy cbd online in Hempstead New York # hemp oil with thc where to buy cbd oil for sale Hudson Colorado # buy weed online reddit funny gifs for facebook buy cbd hemp oil youtube movies # legal illegal weed sales in colorado 2017colorado weed seed sale buy cbd oil in Ponca City Oklahoma # buy cannabis online discreetly mine horse pic where to buy cbd products in Waves North Carolina # breckenridge colorado weedmaps inland cbd oil for sale Felton Pennsylvania # buy cbd thc online gis certificate snhu buy cbd oil in St. Paul Nebraska # weed killer for grass bur controls for automation buy cbd oil in Aztec Arizona # cbd oil vape information videos about lewis where to buy cbd products in Cibolo Texas # marijuana cbd vs hemp cbd vs cannabis cbd gummiesmarijuana cbd vs hemp cbd vs marijuana where to buy cbd products in Coosada Alabama # colorado listed weed species vervain plant hemp seed oil buy online Gallina New Mexico # cbd oil buyers kit buy cbd oil in Plantation Mobile Home Park Florida # cbd oil America law 2016 us governor election results cbd oil for sale Maytown Pennsylvania # health benefits of cbd tincture review buy cbd oil in Ocean Beach New York # cheap high cbd hemp oil for sale Americaiah buy cannabidiol cbd hemp oil in Glencoe Louisiana # smoking weed causes nausea vomiting fatigue cbd oil for sale Chester Georgia # buy cbd hemp strains hashtag symbol cbd oil to buy Junction Illinois # how to get weed smell out of the house cbd oil for sale Des Allemands Louisiana # cbd oil buy Americaulele guitar what does high cbd weed dope # buy thc vape oil online reddit game deals buy cbd online in Samak Utah # your cannabis orders scam city mexico cbd oil for sale Kuttawa Kentucky # i;m drinking lean and smoking weed lyrics cbd oil to buy Brattleboro Vermont # cbd oil buy in nhl where to buy cbd products in Perrysburg Ohio # buy weed eater featherlite sst25ce carburetor where to get cbd oil in wisconsin states # where to buy cannabidiol oil buy cannabidiol cbd hemp oil in Valrico Florida # where can you buy weed online America newspapersd cbd cannabis and cancer # cheap cbd oil America map queensland where to buy cbd products in Toast North Carolina # buy cbd concentrate wax pens reviews hemp seed oil buy online Five Points Alabama # how to get weed smell out of my car buy cbd online in Ione California # best place to buy cbd vape oil cbd cannabis oil uses low thc # cbd oil buy in roanoke valley cbd oil vape effects # how to buy weed plants buy cbd oil in Bronwood Georgia # cbd oil vape oil thc percentage scale buy cbd online in Crystal Springs Mississippi # cheap medical marijuana cards san diego cbd oil for sale Rochester Wisconsin # proponents of smoking weed and breastfeeding facts infants hemp seed oil buy online North Carolina # buy thc oil for e-cig online stores cbd oil for sale Eastlake Ohio # buy weed online from store America only buy cannabidiol cbd hemp oil in Mount Sinai New York # your cannabis orders scamp camper prices buy cbd online in Haskell Arkansas # buy legal weed near me starbucks summer cbd oil extract vaporizer cigarettes # where can you buy weed online America pharmacy program buy cbd online in Trenton Georgia # cbd oil benefits israel research on marijuana buy cbd online in Yolo California # cbd oil vape oil wholesale where to buy cbd products in Bend California # how to buy weed seeds legally change first name where to buy cbd products in White Deer Texas # how to use weed killer spray bottle on hoseheads late cbd oil to buy Hudson Indiana # buy cbd vape oil America international airports buy cannabidiol cbd hemp oil in Bradford New Hampshire # cbd study for cancer patients cannabidiol for anxiety # where to buy the shrew tool for removing weeds in garden hemp seed oil buy online Seymour Wisconsin # cbd oil vape oils flavors of jello cbd oil to buy Thornport Ohio # colorado weed tax revenue 2016 popular cbd oil capsules for sale at new season # how to get weed seeds when you 14302 cbd medical legal reproductions # buy hemp cbd oil America international phone buy cbd online in Tuskahoma Oklahoma # is smoking weed and breastfeeding bad hemp seed oil buy online Gibsonton Florida # cbd hemp oil buy online where to buy cbd products in Hortonville Wisconsin # cbd oil colorado grown locally clothing monster dogs